Јеловник

Јеловник

 

Једна од основних и кључних ствари сваког ресторана је јеловник. Ресторан може бити допадљивог изгледа, имати савршену локацију, одлично пиће, али ако јеловник не поседује квалитет онда све што смо набројали пада у воду.

Наша звезда водиља што се кухиње тиче су домаћа јела спремљена на традиционалан начин. Верујемо да таква врста јеловника може да заинтересује сваког нашег госта.

Прасетина и јагњетина испод сача, заједно са домаћом погачом. Затим јела са роштиља спремљена од меса врхунског квалитета. Кувана јела према домаћим рецептима, зачињена тако да пробуде сва Ваша чула и учине Ваш оброк јединственим.

Салаш Војводић пружа могућност спремања хране према жељи госта, јер наравно укуси су различити. Наши љубазни конобари ће Вашу жељу пренети својим колегама из кухиње који ће према Вашем укусу додати мало више зачина, испећи месо решије или скувати кромпир само на води (на пример).

Прасеће и јагњеће печење

Салаш Војводић, ресторан - печењара, Борча, прасеће и јагњеће печење

Увек свеже печење у Салашу Војводић

Прасеће и јагњеће печење врхунског квалитета, испечено на савршен начин права је посластица за госте који воле печење. А они који га баш и не воле сигурно ће га заволети. :)

Наша печењара сваког дана пече прасетину и јагњетину и на тај начин пружа гостима увек свеже место, тек скинуто са ражња.

Сарма, пасуљ, гулаш…

Салаш Војводић, ресторан - печењара, Борча, сарма

Ресторан без сарме као сарма без меса! :D

Ресторан традиционалне кухиње као што је Салаш Војводић једноставно са свог јеловника не сме да изостави сарму – од киселог купуса или зеља, ко како воли.

Затим пасуљ – чорбаст или пребранац. Пасуљ је једно од основних јела на српским трпезама па смо га и ми уврстили на нашу. Ако сте љубитељ овог древног јела Салаш Војводић је право место за Вас.

Говеђи гулађ спремљен на специфичан начин, самим својим мирисом отвориће Вам апетит и учинити да уживате у једном дивном оброку.

 

Сва ова јела која смо набројали и још много њих које смо оставили да их сами откријете у Салашу Војводић неће Вас оставити равнодушним. Наш савет је – дођите и пробајте, сваки следећи пут доћи ћете сами. :)

Слике говоре више од 1000 речи

Посетите нас!

У Салаш Војводић сте позвани само први пут, сваки следећи ћете доћи сами

Место и време

  • Београд - Борча: Братства и јединства бб
  • Понедељак - Недеља: 09:00 - 23:00

Одаберите писмо