Jelovnik

Jelovnik

 

Jedna od osnovnih i ključnih stvari svakog restorana je jelovnik. Restoran može biti dopadljivog izgleda, imati savršenu lokaciju, odlično piće, ali ako jelovnik ne poseduje kvalitet onda sve što smo nabrojali pada u vodu.

Naša zvezda vodilja što se kuhinje tiče su domaća jela spremljena na tradicionalan način. Verujemo da takva vrsta jelovnika može da zainteresuje svakog našeg gosta.

Prasetina i jagnjetina ispod sača, zajedno sa domaćom pogačom. Zatim jela sa roštilja spremljena od mesa vrhunskog kvaliteta. Kuvana jela prema domaćim receptima, začinjena tako da probude sva Vaša čula i učine Vaš obrok jedinstvenim.

Salaš Vojvodić pruža mogućnost spremanja hrane prema želji gosta, jer naravno ukusi su različiti. Naši ljubazni konobari će Vašu želju preneti svojim kolegama iz kuhinje koji će prema Vašem ukusu dodati malo više začina, ispeći meso rešije ili skuvati krompir samo na vodi (na primer).

Praseće i jagnjeće pečenje

Salaš Vojvodić, restoran - pečenjara, Borča, praseće i jagnjeće pečenje

Uvek sveže pečenje u Salašu Vojvodić

Praseće i jagnjeće pečenje vrhunskog kvaliteta, ispečeno na savršen način prava je poslastica za goste koji vole pečenje. A oni koji ga baš i ne vole sigurno će ga zavoleti. :)

Naša pečenjara svakog dana peče prasetinu i jagnjetinu i na taj način pruža gostima uvek sveže mesto, tek skinuto sa ražnja.

Sarma, pasulj, gulaš…

Salaš Vojvodić, restoran - pečenjara, Borča, sarma

Restoran bez sarme kao sarma bez mesa! :D

Restoran tradicionalne kuhinje kao što je Salaš Vojvodić jednostavno sa svog jelovnika ne sme da izostavi sarmu – od kiselog kupusa ili zelja, ko kako voli.

Zatim pasulj – čorbast ili prebranac. Pasulj je jedno od osnovnih jela na srpskim trpezama pa smo ga i mi uvrstili na našu. Ako ste ljubitelj ovog drevnog jela Salaš Vojvodić je pravo mesto za Vas.

Goveđi gulađ spremljen na specifičan način, samim svojim mirisom otvoriće Vam apetit i učiniti da uživate u jednom divnom obroku.

 

Sva ova jela koja smo nabrojali i još mnogo njih koje smo ostavili da ih sami otkrijete u Salašu Vojvodić neće Vas ostaviti ravnodušnim. Naš savet je – dođite i probajte, svaki sledeći put doći ćete sami. :)

Slike govore više od 1000 reči

Posetite nas!

U Salaš Vojvodić ste pozvani samo prvi put, svaki sledeći ćete doći sami

Mesto i vreme

  • Beograd - Borča: Bratstva i jedinstva bb
  • Ponedeljak - Nedelja: 09:00 - 23:00

Odaberite pismo