Кетеринг

Кетеринг

Треба Вам пуно хране за мало времена? Организујете славу, рођендан или неку другу прославу у Вашем простору и потребна Вам је укусна храна, права за ту прилику? – Салаш Војводић има решење за Вас, најбољи кетеринг у граду! И то квалитетно, брзо и повољно. ;)

Салаш Војводић Борча, ресторан, печењара, кетеринг

Спремамо храну за све врсте прослава, почевши од лаганих јела за коктеле па све до великих прослава. Ваше је само да замислите, прелистате наш мени и уперите прстом, а све остало је на нашем особљу да организује кетеринг на врхунском нивоу.

Сада можете вашу омиљену храну из кухиње Салаша Војводић имати на својој трпези. Лако и ефикасно уз веома повољне цене. На овај начин желимо да изађемо нашим гостима у сусрет и обогатимо нашу понуду, и то на обострано задовољство.

Салаш Војводић Борча, ресторан, печењара, кетеринг

Јеловник од А до Ш

Почевши од разних хладних предјела, супа и чорби, преко печења, роштиља и разних куваних јела, па све до преукусних дезерта Салаш Војводић нуди Вам широк асортиман хране. Наши кувари, какве би сваки ресторан у граду пожелео учиниће Вашу трпезу чаробном. Гости ће бити одушевљени и питаће „има ли још?“ :)

Можете погледати јеловник који су направили наши кувари и из разноврсне понуде изабрати најбоље по Вашој жељи. Избор ће Вам свакако бити тежак и бићете на „слатким мукама“ јер ћете огладнети пролазећи кроз јеловник. ;)

Брз и ефикасан кетеринг

Организујемо и превоз хране до Вас. Брзо и ефикасно, са одржавањем оптималне температуре хране, сервирамо на крајње професионалан начин. Наше стручно особље учиниће да се Ви и Ваши гости осетите посебно, пробудиће сва ваша чула и улепшати Вашу прославу.

Салаш Војводић Борча, ресторан, печењара, кетеринг

У зависности од количине и наравно за наше сталне клијенте нудимо феноменалне попусте за кетеринг. Све у складу са договором и у циљу постизања обостраног задовољства.

Ако не знате где се налазимо можете нас пронаћи помоћу наших упутстава на страници Локација, ако имате неку недоумицу или желите више информација наше контакт податке можете пронаћи на страници Контакт. Чујемо се и видимо. :)

Слике говоре више од 1000 речи

Посетите нас!

У Салаш Војводић сте позвани само први пут, сваки следећи ћете доћи сами

Место и време

  • Београд - Борча: Братства и јединства бб
  • Понедељак - Недеља: 09:00 - 23:00

Одаберите писмо