Ketering

Ketering

Treba Vam puno hrane za malo vremena? Organizujete slavu, rođendan ili neku drugu proslavu u Vašem prostoru i potrebna Vam je ukusna hrana, prava za tu priliku? – Salaš Vojvodić ima rešenje za Vas, najbolji ketering u gradu! I to kvalitetno, brzo i povoljno. ;)

Salaš Vojvodić Borča, restoran, pečenjara, ketering

Spremamo hranu za sve vrste proslava, počevši od laganih jela za koktele pa sve do velikih proslava. Vaše je samo da zamislite, prelistate naš meni i uperite prstom, a sve ostalo je na našem osoblju da organizuje ketering na vrhunskom nivou.

Sada možete vašu omiljenu hranu iz kuhinje Salaša Vojvodić imati na svojoj trpezi. Lako i efikasno uz veoma povoljne cene. Na ovaj način želimo da izađemo našim gostima u susret i obogatimo našu ponudu, i to na obostrano zadovoljstvo.

Salaš Vojvodić Borča, restoran, pečenjara, ketering

Jelovnik od A do Š

Počevši od raznih hladnih predjela, supa i čorbi, preko pečenja, roštilja i raznih kuvanih jela, pa sve do preukusnih dezerta Salaš Vojvodić nudi Vam širok asortiman hrane. Naši kuvari, kakve bi svaki restoran u gradu poželeo učiniće Vašu trpezu čarobnom. Gosti će biti oduševljeni i pitaće „ima li još?“ :)

Možete pogledati jelovnik koji su napravili naši kuvari i iz raznovrsne ponude izabrati najbolje po Vašoj želji. Izbor će Vam svakako biti težak i bićete na „slatkim mukama“ jer ćete ogladneti prolazeći kroz jelovnik. ;)

Brz i efikasan ketering

Organizujemo i prevoz hrane do Vas. Brzo i efikasno, sa održavanjem optimalne temperature hrane, serviramo na krajnje profesionalan način. Naše stručno osoblje učiniće da se Vi i Vaši gosti osetite posebno, probudiće sva vaša čula i ulepšati Vašu proslavu.

Salaš Vojvodić Borča, restoran, pečenjara, ketering

U zavisnosti od količine i naravno za naše stalne klijente nudimo fenomenalne popuste za ketering. Sve u skladu sa dogovorom i u cilju postizanja obostranog zadovoljstva.

Ako ne znate gde se nalazimo možete nas pronaći pomoću naših uputstava na stranici Lokacija, ako imate neku nedoumicu ili želite više informacija naše kontakt podatke možete pronaći na stranici Kontakt. Čujemo se i vidimo. :)

Slike govore više od 1000 reči

Posetite nas!

U Salaš Vojvodić ste pozvani samo prvi put, svaki sledeći ćete doći sami

Mesto i vreme

  • Beograd - Borča: Bratstva i jedinstva bb
  • Ponedeljak - Nedelja: 09:00 - 23:00

Odaberite pismo