Локација

Локација

Ако долазите аутобусом

Уколико долазите аутобусом ГСП-а треба да сиђете на стајалишту које је означено на слици – назив стајалишта: „Комбинатова“ – БусПлус код: 1242, на само два минута хода налази се Салаш Војводић.

Уколико долазите аутобусом 85 или 96 треба да сиђете на четвртој станици после скретања аутобуса са Зрењанинског пута у Борчу. У случају да долазите аутобусом 95 или 105л потребно је да сиђете на петој станици после скретања аутобуса са Зрењанинског пута у Борчу.

Салаш Војводић, ресторан - печењара, Борча, локација

Ако долазите колима из правца града

У случају да долазите колима из правца града ми Вам препоручујемо две трасе.

Ако одаберете прву трасу (означену плавом бојом) након силаска са Панчевачког моста скрените у Борчу после 5.5 километара. На семафору на ком се десно скреће за Овчу а лево за Борчу, ви скрените лево, затим уцртаном путањом.

Ако одаберете другу трасу (означену зеленом бојом) на 6.7 километара од Панчевачког моста наићи ћете на семафор на коме треба да скренете лево у Борчу, затим нацртаном путањом.

Салаш Војводић, ресторан - печењара, Борча, локација

Ако долазите из правца Земуна и Зрењанина

У случају да долазите из Земуна преко Пупиновог моста треба на Зрењанинској петљи да се искључите десно ка Борчи. Затим на првом долазећем семафору скрените десно у Борчу, и даље нацртаном путањом.

Ако долазите из правца Зрењанина на Зрењанинској петљи само продужите право, затим скрећете десно у Борчу на првом долазећем семафору, и настављате нацртаном путањом.

Салаш Војводић, ресторан - печењара, Борча, локација

 

Надамо се да смо Вам олакшали проналазак Салаша Војводић. Уколико имате неко питање слободно нас контактирајте или погледајте интерактивну мапу на којој можете добити и упутства за навигацију до нас.

Подели са другима

Слике говоре више од 1000 речи

Посетите нас!

У Салаш Војводић сте позвани само први пут, сваки следећи ћете доћи сами

Место и време

  • Београд - Борча: Братства и јединства бб
  • Понедељак - Недеља: 09:00 - 23:00

Одаберите писмо