Lokacija

Lokacija

Ako dolazite autobusom

Ukoliko dolazite autobusom GSP-a treba da siđete na stajalištu koje je označeno na slici – naziv stajališta: „Kombinatova“ – BusPlus kod: 1242, na samo dva minuta hoda nalazi se Salaš Vojvodić.

Ukoliko dolazite autobusom 85 ili 96 treba da siđete na četvrtoj stanici posle skretanja autobusa sa Zrenjaninskog puta u Borču. U slučaju da dolazite autobusom 95 ili 105l potrebno je da siđete na petoj stanici posle skretanja autobusa sa Zrenjaninskog puta u Borču.

Salaš Vojvodić, restoran - pečenjara, Borča, lokacija

Ako dolazite kolima iz pravca grada

U slučaju da dolazite kolima iz pravca grada mi Vam preporučujemo dve trase.

Ako odaberete prvu trasu (označenu plavom bojom) nakon silaska sa Pančevačkog mosta skrenite u Borču posle 5.5 kilometara. Na semaforu na kom se desno skreće za Ovču a levo za Borču, vi skrenite levo, zatim ucrtanom putanjom.

Ako odaberete drugu trasu (označenu zelenom bojom) na 6.7 kilometara od Pančevačkog mosta naići ćete na semafor na kome treba da skrenete levo u Borču, zatim nacrtanom putanjom.

Salaš Vojvodić, restoran - pečenjara, Borča, lokacija

Ako dolazite iz pravca Zemuna i Zrenjanina

U slučaju da dolazite iz Zemuna preko Pupinovog mosta treba na Zrenjaninskoj petlji da se isključite desno ka Borči. Zatim na prvom dolazećem semaforu skrenite desno u Borču, i dalje nacrtanom putanjom.

Ako dolazite iz pravca Zrenjanina na Zrenjaninskoj petlji samo produžite pravo, zatim skrećete desno u Borču na prvom dolazećem semaforu, i nastavljate nacrtanom putanjom.

Salaš Vojvodić, restoran - pečenjara, Borča, lokacija

 

Nadamo se da smo Vam olakšali pronalazak Salaša Vojvodić. Ukoliko imate neko pitanje slobodno nas kontaktirajte ili pogledajte interaktivnu mapu na kojoj možete dobiti i uputstva za navigaciju do nas.

Podeli sa drugima

Slike govore više od 1000 reči

Posetite nas!

U Salaš Vojvodić ste pozvani samo prvi put, svaki sledeći ćete doći sami

Mesto i vreme

  • Beograd - Borča: Bratstva i jedinstva bb
  • Ponedeljak - Nedelja: 09:00 - 23:00

Odaberite pismo