Музика уживо

Музика уживо

Живите на левој обали Дунава и питате се „где бих могао/ла да изађем, да је фино место, добра музика уживо и одличан провод а да је у комшилуку?“ – престаните да тражите, пронашли сте нас!

Претходни пасус не значи да примамо само госте са леве обале наравно :P сви су добродошли! :) Верујемо да се вреди потрудити и пронаћи лепо, фино место за провод где је одлична музика уживо и атмосфера домаћинска и весела.

Салаш Војводић Борча, ресторан, печењара, кетеринг, музика уживо

Музика уживо у Салашу Војводић петком и суботом уз бенд „Александар“  који је створио репутацију одличног бенда који уме подигне атмосферу до тачке кључања али исто тако погоди са правом песмом и оне „најтврђе“. ;)

Дакле, музика за свачије уши и прави начин да се заврши радна недеља, опусти или прослави неки специјалан догађај. Прославите рођендан, пословни успех, годишњицу, неку вашу мало животну победу у сјајној атмосфери и пријатном амбијенту. Салаш Војводић је место створено за такве тренутке, место где се можете потпуно опустити и уживати у музици.

„Александар“ бенд, музика уживо – делић умећа

Што се организације тиче, потребно је позвати и резервисати место што раније. Можете доћи и без резервације али питање је да ли ће бити довољно места. Организујемо догађаје тако да свим гостима буде комфорно и онако како је предвиђено, и у складу са тим нећемо премашивати капацитет.

У Салаш Војводић сте позвани само први пут, сваки следећи ћете се позвати сами. ;) Вече за памћење, музика уживо, укусна и квалитетна храна, пиће и за најистанчанији укус чини Салаш Војводић местом у које се гости увек враћају. Пробајте, нећете зажалити – напротив, већина наших гостију нам долази поново.

Ако не знате где смо можете нас лоцирати на нашој страници Локација, ако имате додатних питања, сугестија или се не снађете у проналажењу можете нас контактирати, а контакт податке можете видети на страници Контакт.

Слике говоре више од 1000 речи

Посетите нас!

У Салаш Војводић сте позвани само први пут, сваки следећи ћете доћи сами

Место и време

  • Београд - Борча: Братства и јединства бб
  • Понедељак - Недеља: 09:00 - 23:00

Одаберите писмо