Muzika uživo

Muzika uživo

Živite na levoj obali Dunava i pitate se „gde bih mogao/la da izađem, da je fino mesto, dobra muzika uživo i odličan provod a da je u komšiluku?“ – prestanite da tražite, pronašli ste nas!

Prethodni pasus ne znači da primamo samo goste sa leve obale naravno :P svi su dobrodošli! :) Verujemo da se vredi potruditi i pronaći lepo, fino mesto za provod gde je odlična muzika uživo i atmosfera domaćinska i vesela.

Salaš Vojvodić Borča, restoran, pečenjara, ketering, muzika uživo

Muzika uživo u Salašu Vojvodić petkom i subotom uz bend „Aleksandar“  koji je stvorio reputaciju odličnog benda koji ume podigne atmosferu do tačke ključanja ali isto tako pogodi sa pravom pesmom i one „najtvrđe“. ;)

Dakle, muzika za svačije uši i pravi način da se završi radna nedelja, opusti ili proslavi neki specijalan događaj. Proslavite rođendan, poslovni uspeh, godišnjicu, neku vašu malo životnu pobedu u sjajnoj atmosferi i prijatnom ambijentu. Salaš Vojvodić je mesto stvoreno za takve trenutke, mesto gde se možete potpuno opustiti i uživati u muzici.

„Aleksandar“ bend, muzika uživo – delić umeća

Što se organizacije tiče, potrebno je pozvati i rezervisati mesto što ranije. Možete doći i bez rezervacije ali pitanje je da li će biti dovoljno mesta. Organizujemo događaje tako da svim gostima bude komforno i onako kako je predviđeno, i u skladu sa tim nećemo premašivati kapacitet.

U Salaš Vojvodić ste pozvani samo prvi put, svaki sledeći ćete se pozvati sami. ;) Veče za pamćenje, muzika uživo, ukusna i kvalitetna hrana, piće i za najistančaniji ukus čini Salaš Vojvodić mestom u koje se gosti uvek vraćaju. Probajte, nećete zažaliti – naprotiv, većina naših gostiju nam dolazi ponovo.

Ako ne znate gde smo možete nas locirati na našoj stranici Lokacija, ako imate dodatnih pitanja, sugestija ili se ne snađete u pronalaženju možete nas kontaktirati, a kontakt podatke možete videti na stranici Kontakt.

Slike govore više od 1000 reči

Posetite nas!

U Salaš Vojvodić ste pozvani samo prvi put, svaki sledeći ćete doći sami

Mesto i vreme

  • Beograd - Borča: Bratstva i jedinstva bb
  • Ponedeljak - Nedelja: 09:00 - 23:00

Odaberite pismo