Прославе

Прославе

Salas Vojvodic restoran jelovnik proslaveЖивот је прошаран лепим догађајима и оним који то баш и нису. Оне лепе увек треба прославити на прави начин, крунисати једну победу, јубилеј, важан догађај у животу. Сви који су учествовали у организацији неке велике прославе знају да то није лак задатак, да увек дође до неких проблема и некоме дан мора да буде упропашћен због бављења организацијом. Зато тај задатак треба препустити професионалцима.

Салаш Војводић, смештен у мирном делу највећег насеља леве обале Београда – Борче налази се у својеврсној оази. Имаћете осећај да је ваша прослава на неком много удаљенијем месту, у природном и пријатном амбијенту. Све је тако близу а ипак изоловано, тако да ће ваша прослава имати одређену дозу интимности и моћи ћете да се опустите у потпуности.

Салаш Војводић, ресторан-печењара, прославе, Борча

Наше љубазно особље, које поседује велико искуство радећи многе прославе учиниће Вашу прославу гостољубивом и пријатном. Гости ће бити услужени на врхунском нивоу, храна која излази из кухиње је изузетног квалитета и укуса, а широк асортиман квалитетног пића ће атмосферу учинити још веселијом.

Да ли је у питању свадба, крштење, рођендан, пословни подухват или нека друга врста прославе једно је сигурно – Ваша прослава препричаваће се годинама. Салаш Војводић остаће у једном лепом сећању и сигурно ћете пожелети да дођете опет, таква су макар досадашња искуства наших редовних гостију. ;)

Нема госта који неће играти

Бенд који ће свирати и забављати за време Ваше прославе сигурно ће подићи атмосферу до тачке кључања, јер верујте, нема госта кога они нису подигли на ноге! :D Гости весели и разиграни, песме које погађају и оне најчвршће учиниће да прослава буде за памћење.

Уколико пак желите нешто мирнију атмосферу наш бенд ће свирати лаганију музику уз коју ће сви гости моћи да се опусте и уживају у пријатном ручку и међусобном разговору. Јер прославе нам служе и да се видимо, поразговарамо и јачамо пријатељске и родбинске односе. ;)

Салаш Војводић, ресторан-печењара, прославе, Борча

Храна за причу, пиће за весеље

Традиционална кухиња, разне врсте укусних предјела, печење, роштиљ и феноменалан дезерт направљени од стране наших прекаљених кувара од чијег јеловника креће вода на уста. Избор хране је велики, на Вама је да одаберете оно што Вам се највише свиди, а кухиња Салаша Војводић обориће сва очекивања.

Салаш Војводић, ресторан-печењара, прославе, Борча

Колекција вина Винарије Алексић

Уз добар ручак прија и добро вино. Вина Винарије Алексић употпуниће Ваше славље и додати једну фину ноту целокупном догађају. Уз вина нудимо широк асортиман осталих алкохолних и безалкохолних пића, сваки гост ће наћи по нешто за себе у нашем менију. :)

Салаш Војводић, ресторан-печењара, прославе, Борча

Несигурни сте у вези Ваше прославе?

Ако сте још увек у дилеми препоручујемо Вам да се упутите одмах ка Салашу Војводић. Дођите, или нас позовите за више информација, видите како наш ресторан изгледа, пробајте храну и пиће, поразговарајте са нашим особљем и верујте, у повратку кући дилема више нећете имати. ;)

Слике говоре више од 1000 речи

Посетите нас!

У Салаш Војводић сте позвани само први пут, сваки следећи ћете доћи сами

Место и време

  • Београд - Борча: Братства и јединства бб
  • Понедељак - Недеља: 09:00 - 23:00

Одаберите писмо