Proslave

Proslave

Salas Vojvodic restoran jelovnik proslaveŽivot je prošaran lepim događajima i onim koji to baš i nisu. One lepe uvek treba proslaviti na pravi način, krunisati jednu pobedu, jubilej, važan događaj u životu. Svi koji su učestvovali u organizaciji neke velike proslave znaju da to nije lak zadatak, da uvek dođe do nekih problema i nekome dan mora da bude upropašćen zbog bavljenja organizacijom. Zato taj zadatak treba prepustiti profesionalcima.

Salaš Vojvodić, smešten u mirnom delu najvećeg naselja leve obale Beograda – Borče nalazi se u svojevrsnoj oazi. Imaćete osećaj da je vaša proslava na nekom mnogo udaljenijem mestu, u prirodnom i prijatnom ambijentu. Sve je tako blizu a ipak izolovano, tako da će vaša proslava imati određenu dozu intimnosti i moći ćete da se opustite u potpunosti.

Salaš Vojvodić, restoran-pečenjara, proslave, Borča

Naše ljubazno osoblje, koje poseduje veliko iskustvo radeći mnoge proslave učiniće Vašu proslavu gostoljubivom i prijatnom. Gosti će biti usluženi na vrhunskom nivou, hrana koja izlazi iz kuhinje je izuzetnog kvaliteta i ukusa, a širok asortiman kvalitetnog pića će atmosferu učiniti još veselijom.

Da li je u pitanju svadba, krštenje, rođendan, poslovni poduhvat ili neka druga vrsta proslave jedno je sigurno – Vaša proslava prepričavaće se godinama. Salaš Vojvodić ostaće u jednom lepom sećanju i sigurno ćete poželeti da dođete opet, takva su makar dosadašnja iskustva naših redovnih gostiju. ;)

Nema gosta koji neće igrati

Bend koji će svirati i zabavljati za vreme Vaše proslave sigurno će podići atmosferu do tačke ključanja, jer verujte, nema gosta koga oni nisu podigli na noge! :D Gosti veseli i razigrani, pesme koje pogađaju i one najčvršće učiniće da proslava bude za pamćenje.

Ukoliko pak želite nešto mirniju atmosferu naš bend će svirati laganiju muziku uz koju će svi gosti moći da se opuste i uživaju u prijatnom ručku i međusobnom razgovoru. Jer proslave nam služe i da se vidimo, porazgovaramo i jačamo prijateljske i rodbinske odnose. ;)

Salaš Vojvodić, restoran-pečenjara, proslave, Borča

Hrana za priču, piće za veselje

Tradicionalna kuhinja, razne vrste ukusnih predjela, pečenje, roštilj i fenomenalan dezert napravljeni od strane naših prekaljenih kuvara od čijeg jelovnika kreće voda na usta. Izbor hrane je veliki, na Vama je da odaberete ono što Vam se najviše svidi, a kuhinja Salaša Vojvodić oboriće sva očekivanja.

Salaš Vojvodić, restoran-pečenjara, proslave, Borča

Kolekcija vina Vinarije Aleksić

Uz dobar ručak prija i dobro vino. Vina Vinarije Aleksić upotpuniće Vaše slavlje i dodati jednu finu notu celokupnom događaju. Uz vina nudimo širok asortiman ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića, svaki gost će naći po nešto za sebe u našem meniju. :)

Salaš Vojvodić, restoran-pečenjara, proslave, Borča

Nesigurni ste u vezi Vaše proslave?

Ako ste još uvek u dilemi preporučujemo Vam da se uputite odmah ka Salašu Vojvodić. Dođite, ili nas pozovite za više informacija, vidite kako naš restoran izgleda, probajte hranu i piće, porazgovarajte sa našim osobljem i verujte, u povratku kući dilema više nećete imati. ;)

Slike govore više od 1000 reči

Posetite nas!

U Salaš Vojvodić ste pozvani samo prvi put, svaki sledeći ćete doći sami

Mesto i vreme

  • Beograd - Borča: Bratstva i jedinstva bb
  • Ponedeljak - Nedelja: 09:00 - 23:00

Odaberite pismo