О нама

О нама

 

Салаш Војводић – место које ће пробудити сва Ваша чула и пружити Вам скровиште да побегнете од хаотичног центра града.

На само 12км од центра Београда, смештен у највећем насељу на левој обали Дунава – Борчи, Салаш Војводић поседује специфичну Банатску ноту која пружа равничарски мир и тишину.

 

Природан амбијент, одмор за душу и тело

Природан амбијент у коме се Салаш Војводић налази, природни материјали који преовладавају у ентеријеру и екстеријеру допуниће утисак правог Војвођанског салаша.

Салаш Војводић, ресторан-печењара, Борча

Природан амбијент Салаша Војводић

Идеја отварања специфичне врсте ресторана као што је Салаш Војводић потекла је од чињенице да је превише модерних ресторана, дизајнираних „на исти калуп“ којих има на сваком ћошку. Готово да више нема ресторана старијег типа, ресторана који имају душу и посебну атмосферу. Наш циљ је да Салаш Војводић тежи српској традицији и обичајима. Да буде ресторан који неће светлети свим могућим бојама већ ће бити складног дизајна и омогућити својим гостима да се потпуно опусте док уживају у храни спремљеној на начин који се мало где негује.

 

Домаћа традиционална кухиња

Наша кухиња спрема храну на посебан начин, што би наш народ рекао „старински“. Погача и месо испод сача, онако како су га наше баке спремале. Јагњеће и прасеће печење изврсног квалитета. Затим све врсте роштиљ меса и других домаћих специјалитета спремљених на специфичан начин враћа ће Вас у Салаш Војводић сваког пута изнова.

Салаш Војводић, ресторан - печењара, Борча

Домаћа кухиња Салаша Војводић

После пријатног ручка увек прија неко квалитетно пиће, по укусу. Салаш Војводић ће Вам понудити вина „Алексић“ која ће целокупан угођај једног одличног оброка учинити савршеним. Затим у понуди су разне врсте пива, жестоких пића, као и природних сокова.

Хармоника, гитара, тамбурица…

Уколико волите неку варијанту вечерњег опуштања уз тамбураше или живу свирку Салаш Војводић је Ваша дестинација. Сваког викенда организујемо вечерњи програм уз пријатан звук тамбурице, хармонике или гитаре, уз одличну храну и квалитетна пића.

Салаш Војводић, ресторан - печењара, Борча, ноћни провод

Ноћни провод у Салашу Војводић

Када се све сабере, Салаш Војводић претставља право место за предах уз одличну храну и пиће. Посебан амбијент у коме се налази одмориће Ваше тело и дух и напунити батерије за успешан остатак дана.

Посетите нас и проверите оно чиме се хвалимо. А ми Вам обећавамо да ћете само први пут бити позвани, а сваки следећи ћете доћи сами.

Слике говоре више од 1000 речи

Посетите нас!

У Салаш Војводић сте позвани само први пут, сваки следећи ћете доћи сами

Место и време

  • Београд - Борча: Братства и јединства бб
  • Понедељак - Недеља: 09:00 - 23:00

Одаберите писмо