O nama

O nama

 

Salaš Vojvodić – mesto koje će probuditi sva Vaša čula i pružiti Vam skrovište da pobegnete od haotičnog centra grada.

Na samo 12km od centra Beograda, smešten u najvećem naselju na levoj obali Dunava – Borči, Salaš Vojvodić poseduje specifičnu Banatsku notu koja pruža ravničarski mir i tišinu.

 

Prirodan ambijent, odmor za dušu i telo

Prirodan ambijent u kome se Salaš Vojvodić nalazi, prirodni materijali koji preovladavaju u enterijeru i eksterijeru dopuniće utisak pravog Vojvođanskog salaša.

Salaš Vojvodić, restoran-pečenjara, Borča

Prirodan ambijent Salaša Vojvodić

Ideja otvaranja specifične vrste restorana kao što je Salaš Vojvodić potekla je od činjenice da je previše modernih restorana, dizajniranih „na isti kalup“ kojih ima na svakom ćošku. Gotovo da više nema restorana starijeg tipa, restorana koji imaju dušu i posebnu atmosferu. Naš cilj je da Salaš Vojvodić teži srpskoj tradiciji i običajima. Da bude restoran koji neće svetleti svim mogućim bojama već će biti skladnog dizajna i omogućiti svojim gostima da se potpuno opuste dok uživaju u hrani spremljenoj na način koji se malo gde neguje.

 

Domaća tradicionalna kuhinja

Naša kuhinja sprema hranu na poseban način, što bi naš narod rekao „starinski“. Pogača i meso ispod sača, onako kako su ga naše bake spremale. Jagnjeće i praseće pečenje izvrsnog kvaliteta. Zatim sve vrste roštilj mesa i drugih domaćih specijaliteta spremljenih na specifičan način vraća će Vas u Salaš Vojvodić svakog puta iznova.

Salaš Vojvodić, restoran - pečenjara, Borča

Domaća kuhinja Salaša Vojvodić

Posle prijatnog ručka uvek prija neko kvalitetno piće, po ukusu. Salaš Vojvodić će Vam ponuditi vina „Aleksić“ koja će celokupan ugođaj jednog odličnog obroka učiniti savršenim. Zatim u ponudi su razne vrste piva, žestokih pića, kao i prirodnih sokova.

Harmonika, gitara, tamburica…

Ukoliko volite neku varijantu večernjeg opuštanja uz tamburaše ili živu svirku Salaš Vojvodić je Vaša destinacija. Svakog vikenda organizujemo večernji program uz prijatan zvuk tamburice, harmonike ili gitare, uz odličnu hranu i kvalitetna pića.

Salaš Vojvodić, restoran - pečenjara, Borča, noćni provod

Noćni provod u Salašu Vojvodić

Kada se sve sabere, Salaš Vojvodić pretstavlja pravo mesto za predah uz odličnu hranu i piće. Poseban ambijent u kome se nalazi odmoriće Vaše telo i duh i napuniti baterije za uspešan ostatak dana.

Posetite nas i proverite ono čime se hvalimo. A mi Vam obećavamo da ćete samo prvi put biti pozvani, a svaki sledeći ćete doći sami.

Slike govore više od 1000 reči

Posetite nas!

U Salaš Vojvodić ste pozvani samo prvi put, svaki sledeći ćete doći sami

Mesto i vreme

  • Beograd - Borča: Bratstva i jedinstva bb
  • Ponedeljak - Nedelja: 09:00 - 23:00

Odaberite pismo